TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Site-ul www.citydental.ro  este administrat de  SC CITY DENTAL MED SRL., cu sediul social in Cluj Napoca str.General Traian Moşoiu nr 50/15, inregistrata la Registrul Comertului sub nrJ12/5452/2018,  CUI 40316380, tel

SC CITY DENTAL MED SRL. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe www.citydental.ro. Preturile serviciilor prezentate pe www.citydental.ro, pot fi modificate de catre  SC CITY DENTAL MED SRL. fara preaviz sau pot contine erori de operare.  SC CITY DENTAL MED SRL. isi rezerva dreptul a modifica si/sau de a actualiza in orice moment continutul site-ului www.citydental.ro, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

Site-ul www.citydental.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri.  SC CITY DENTAL MED SRL. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Termenii descrisi mai jos vor avea in prezentul document urmatoarele intelesuri:

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza www.citydental.rosi care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare specificate in cadrul www.citydental.ro,  indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe site-ul www.citydental.ro au doar un caracter informativ si orientativ si ca  SC CITY DENTAL MED SRL. nu poate fi trasa la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.  SC CITY DENTAL MED SRL nu poate fi trasa la raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori de functionare a site-ului www.citydental.ro.

In cazurile de forta majora  SC CITY DENTAL MED SRL., este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice, accesul neautorizat în sistemele site-ului, erorile de operare, etc.

Este strict interzisa postarea in rubrica de comentarii a mesajelor cu caracter obscen, vulgar, indecent, mesaje rasiste, discriminatoare, xenofobe, etc. Ne rezervam dreptul de a sterge sau de a nu posta mesajele neconforme cu Termenii si conditiile de utilizare ai site-ului www.citydental.ro.